2018-08-27 11:48Pressmeddelande

​Pressinbjudan: Studenter träffar åtta partier på Karlstads universitet

null

Studenter, medarbetare och besökare får möjlighet att prata med politiker från åtta partier när universitet bjuder in till politikdagar 29 augusti och 5 september.

- Vi vill att universitetet ska vara en mötesplats med möjlighet till politiska samtal, inte minst inför höstens val, säger Arvid Dahlgren, kommunikationschef vid Karlstads universitet.

Alla partier som under pågående mandatperiod har representation i riksdagen, landstingsfullmäktige i Värmland eller någon av länets kommunfullmäktigeförsamlingar har bjudits in till Karlstads universitet. Tretton partier har bjudits in, åtta har tackat ja.

Tid: 29 augusti och 5 september klockan 10.00-14.00
Plats: Foajén utanför Aula Magna, Karlstads universitet

Forskare från statsvetenskapliga institutionen vid Karlstads universitet kommer också finnas på plats klockan 12.00-14.00, båda dagarna.

Följande partier har bjudits in:
Socialdemokraterna- kommer
Miljöpartiet- kommer
Moderaterna- kommer
Centerpartiet- kommer
Liberalerna- kommer
Kristdemokraterna- kommer
Sverigedemokraterna
Vänsterpartiet- kommer
Sjukvårdspartiet i Värmland- kommer
Hela Edas lista
Hela Sunne
Filipstadspartiet
Kommunens bästa (Forshaga kommun)

Karlstads universitet präglas av utbildning och forskning av hög kvalitet i kombination med aktiv samverkan med det omgivande samhället. Universitetet har cirka 16 000 studerande och cirka 1 200 anställda.


Om Karlstads universitet

Karlstads universitet präglas av utbildning och forskning av hög kvalitet i kombination med aktiv samverkan med det omgivande samhället. Universitetet har cirka 16 000 studerande och 1 200 anställda. Karlstads universitet - vi utmanar det etablerade och utforskar det okända.