2015-02-26 08:00Pressmeddelande

Musikhögskolan Ingesund bäddar för ny succé

null

Musikhögskolan Ingesund har släppt vårens generalprogram. Det är en diger blandning som besökaren kan ta del av. Allt från multiinstrumentalisten Tina Ahlin och studenternas examenskonserter till Rigmor Gustafsson som möter Ingesounders Big Band & Ingesunds Stråkorkester.

- Sedan nyinvigningen i april förra året har ett antal konserter i olika former genomförts i konsertaulan och det är nästan en underdrift att sammanfatta det hela med ordet succé, säger Johan Birgersson, samverkanskordinator och ansvarig för konsertverksamhet vid Musikhögskolan Ingesund.

Musikhögskolan Ingesunds nya lokaler med tillgång till modern teknik har gjort att ribban höjts. I centrum står den nya aulan och foajén som gjort det smidigare att även anordna konserter utanför den ordinarie verksamheten.

- Det är fantastiskt att kunna erbjuda både artister och publik de allra bästa förutsättningar för olika konsertarrangemang. Vi har fått ett häftigt gensvar och lovorden har liksom ingen ände. Och vårens breda konsertutbud tror jag bäddar för fortsatt succé, säger Johan Birgersson.

Här kan du läsa mer om Musikhögskolan Ingesunds konsertverksamhet och även ladda ner vårens generalprogram.

Kontakta Johan Birgersson, samverkanskordinator och ansvarig för konsertverksamhet vid Musikhögskolan Ingesund, för mer information, telefon 070-5131206.

Karlstads universitet präglas av utbildning och forskning av hög kvalitet i kombination med aktiv samverkan med det omgivande samhället. Universitetet har cirka 16 000 studerande och cirka 1 200 anställda.


Om Karlstads universitet

Karlstads universitet präglas av utbildning och forskning av hög kvalitet i kombination med aktiv samverkan med det omgivande samhället. Universitetet har cirka 16 000 studerande och 1 200 anställda. Karlstads universitet - vi utmanar det etablerade och utforskar det okända.