2016-10-03 09:13Pressmeddelande

CTF, Centrum för tjänsteforskning vid Karlstads universitet, firar 30-årsjubileum den 6 oktober

null

Torsdagen den 6 oktober firar CTF, Centrum för tjänsteforskning vid Karlstads universitet, 30-årsjubileum och bjuder in till jubileumsfirande på Karlstads universitet. Medierna hälsas välkomna.

CTF har varit verksamt i 30 år och bjuder in till jubileumsfirande torsdagen den 6 oktober på Karlstads universitet. Tillsammans med inbjudna forskare och experter från akademin, näringsliv och offentlig förvaltning kommer vi att prata tjänster, design, upplevelser och andra aktuella ämnen inom tjänsteforskning.

I programmet medverkar bland andra Jochen Wirtz, professor vid National University of Singapore, som i sitt framförande kommer att fokusera på hur en tjänsteorganisation som misslyckats kan ställa om och lyckas med en så kallad tjänsterevolution. Katarina Wetter Edman, lektor vid Konstfack och forskare vid Experio Lab, kommer att prata om design och hur man kan utveckla värdeskapande tjänster.

Läs hela programmet.

Tid: Torsdagen den 6 oktober kl.10.00 - 17.00

Plats: Aula Magna på Karlstads universitet.

Medierna hälsas välkomna.

För mer information kontakta: Henrietta Huzell, henrietta.huzell@kau.se, föreståndare CTF, 054-700 13 42.

CTF, Centrum för tjänsteforskning vid Karlstads universitet, är ett av världens främsta forskningscentra med fokus på tjänster och värdeskapande genom tjänster. Vi bedriver forskning i nära samarbete med näringsliv och offentliga organisationer samt andra universitet och forskningscenter runt om i världen.

Karlstads universitet präglas av utbildning och forskning av hög kvalitet i kombination med aktiv samverkan med det omgivande samhället. Universitetet har cirka 16 000 studerande och cirka 1 200 anställda.


Om Karlstads universitet

Karlstads universitet präglas av utbildning och forskning av hög kvalitet i kombination med aktiv samverkan med det omgivande samhället. Universitetet har cirka 16 000 studerande och 1 200 anställda. Karlstads universitet - vi utmanar det etablerade och utforskar det okända.