2019-09-19 14:30Nyheter

Nyhetsbrev 2, 2019, från Rektorsutbildningen vid Karlstads universitet

null

Rektorsutbildningen vid Karlstads universitet genomför och medverkar i olika insatser för skolledare inom skola och förskola. I det här nyhetsbrev presenterar vi en höstkonferens samt aktuella kurser. Du får nyhetsbrevet för att du är en av våra deltagare, arbetsgivare, samverkanspartner eller för att vi tror att du har intresse av informationen och kanske vill tipsa kollegor om utbildningarna.


Nu pågår anmälan till vårens kurser vid Karlstads universitet


Fulltecknat till Rektorsutbildningens återträff i oktober

Rektorsutbildningen vid Karlstads universitet bjuder vartannat år in alla tidigare deltagare i kurser och program samt skolans och förskolans huvudmän till återträffsdagar (alumnidagar). 
Dagarna genomförs i år i oktober på Bohusgården i Uddevalla och 140 personer har anmält sig till dagarna. Årets tema är "Rektors omdömeskunskap - Vad är det man kan när man är kunnig?".


Kontakt med rektorsutbildningens personal

Vill du komma i kontakt med rektorsutbildningen för att diskutera utbildningar, kontakta Ulf Buskqvist, utbildningschef för rektorsutbildningen vid Karlstads universitet, tel 0732-792 855, 054-700 23 60, ulf.buskqvist@kau.se

Rektorsutbildningen har en egen Facebooksida där vi delar med oss av utbildningsnyheter och våra utbildningsledare ger ögonblicksbilder från olika utbildningar och evenemang. Snabbadressen är @rutkau


Nyhetsbrevet

Du får det här nyhetsbrevet för att du är en av våra deltagare, arbetsgivare eller samverkanspartner eller för att vi tror att du har intresse av informationen. Nyhetsbrevet skickas ut till en sändlista som bara innehåller epostadresser. Syftet med listan är enkom för utskick av nyhetsbrev från Rektorsutbildningen vid Karlstads universitet.


Om Karlstads universitet

Karlstads universitet präglas av utbildning och forskning av hög kvalitet i kombination med aktiv samverkan med det omgivande samhället. Universitetet har cirka 16 000 studerande och 1 200 anställda. Karlstads universitet - vi utmanar det etablerade och utforskar det okända.