2016-09-12 11:40Nyheter

Handelshögskolans dag 2016: Tema ledarskap

null

Välkommen till Handelshögskolans dag 2016 den 23 september. Årets tema är ledarskap och vi får lyssna till en välkänd profil - Eva Hamilton, journalist och tidigare vd för Sveriges Television.

Eva Hamilton var vd för Sveriges Television under åtta år - ett av de mest publika och utsatta chefsuppdragen i landet. Hon kommer att dela med sig av sina erfarenheter av ledarskap från företaget som alla ser och har åsikter om. Eva Hamilton har blivit utsedd till landets mäktigaste kvinna i mediebraschen och till Årets branschpersonlighet i Stockholm Media Award. Idag har hon styrelseposter i storföretag som LKAB, Lindex och sitter även i styrelsen för Polar Music Prize, Nobel Center, Dramaten samt IVA (Ingenjörsvetenskapsakademien).

Inbjuden gäst är även Marianne Widström, auktoriserad redovisningskonsult FAR och chef för Grant Thorntons Karlstadkontor. Under denna eftermiddag får vi också ta del av forskningen inom Handelshögskolan. Lyssna på Tomas Jansson, forskare inom agila projektledningsmetoder och motivation samt Birgitta Johansson Hidén som forskar om bland annat kommunikation och stress. Moderator är Johan Netz, forskarstuderande vid CTF, Centrum för tjänsteforskning.

Tid: Fredagen den 23 september kl.13.00-16.00

Plats: Lagerlöfsalen, Karlstads universitet

Dagen är avgiftsfri och öppen för alla.

Välkommen med din anmälan senast fredag 16 september.


Om Karlstads universitet

Karlstads universitet präglas av utbildning och forskning av hög kvalitet i kombination med aktiv samverkan med det omgivande samhället. Universitetet har cirka 16 000 studerande och 1 200 anställda. Karlstads universitet - vi utmanar det etablerade och utforskar det okända.